Windmolen

Missie

Peel Energie is een burgerenergiecoöperatie opgericht in april 2014 met als missie “gemeente Peel en Maas verduurzamen en ervoor zorgen dat we voor 2050 energieneutraal zijn”. We gaan voor een schone leefomgeving, goed voor onszelf, onze kinderen en onze kleinkinderen. Om onze doelen te bereiken leveren we al vanaf het eerste begin aan inwoners van Peel en Maas groene energie. Dit kunnen we omdat we als coöperatie lid zijn van OM|nieuwe energie. Als mede-eigenaar van Windpark Egchelse Heide gaan we 100% duurzame energie in onze eigen buurt opwekken. Word klant van Peel Energie dan weet je zeker dat jouw stroom dichtbij huis is opgewekt en 100% duurzaam is.

Visie

Door inspireren, informeren en mobiliseren van inwoners van Peel en Maas op het gebied van duurzaamheid, wil Peel Energie samen met deze inwoners zorgen voor een schone leefomgeving, die goed is voor onze kinderen en kleinkinderen. Peel Energie is de lokale en duurzame energieleverancier, die zich sterk maakt in Peel en Maas voor het realiseren en behouden van een energieneutraal Peel en Maas voor 2050. Wij stimuleren een reductie van de CO2 uitstoot, het verminderen van gebruik van fossiele brandstoffen en het gebruik van lokale duurzame energie, technologieën, producten en materialen. Verder behartigen wij de belangen bij in- en verkoop van groene duurzame energie.

Bestuur

Peel Energie is een coöperatie met leden en wordt geleid door een bestuur. De ledenvergadering kiest uit haar leden een oneven aantal personen, ten minste drie. Theo Neesen VOORZITTER Jacques Lucassen PENNINGMEESTER Mijn naam is Jacques Lucassen & ben penningmeester van energiecoöperatie Peel Energie.Ik ben geboren in Velden en woon sinds 1975 in Helden-Dorp samen met Truus. Mijn vader had een gemengd boeren bedrijf, hoofdzakelijk melkvee. Ik moest dan ook geregeld […]

website door: Logo In de Gymzaal

Geef je nu op voor het Gebiedsatelier Zonnepark Spiesberg

popup bijeenkomst spiesberg grashoek 20 okt ankerplaats

popup bijeenkomst spiesberg grashoek 20 okt ankerplaats