Project Stookkosten verlagen

Vind je je energierekening te hoog? Doe er wat aan. Peel Energie wil graag helpen. De eerste winst is al te behalen door zuiniger te zijn, door “gewoon” energie te besparen.

Daarbij kun je allerlei verbeteringen in je huis doorvoeren. Te beginnen bij een paar kleine dingen zoals kieren en spleten dicht maken of niet overdrijven met natuurlijke ventilatie. Ook is veel winst te behalen door het isoleren van de muren (spouwmuurisolatie), dubbel glas in de kozijnen, het dak isoleren  en misschien wel geïsoleerde deuren nemen. 

Wil je nog meer? Zonnepanelen en/of zonnecollectoren op het dak, vloerverwarming en een warmtepomp?

Energie Label voor je huis?

Het verkrijgen van een energie label zegt niets over energiereductie. Een energielabel inventariseert alleen welke duurzame activiteiten zijn uitgevoerd. Hieraan zit een punten systeem gekoppeld (wel belangrijk voor de verkoop van uw huis).

Peel Energie helpt je

Wil je aan de slag? Ga voor onafhankelijk advies. Bij een energieadvies is het belangrijk dat u kwaliteitsgarantie vraagt en deze krijgt u bij Peel Energie. Vraag bij installateurs meerdere offertes op en laat onze adviseur je helpen bij het kiezen.

website door: Logo In de Gymzaal

Geef je nu op voor het Gebiedsatelier Zonnepark Spiesberg

popup bijeenkomst spiesberg grashoek 20 okt ankerplaats

popup bijeenkomst spiesberg grashoek 20 okt ankerplaats