Windmolen

De Energiecoach

Als energiecoach ga je op bezoek bij de mensen thuis. Je maakt een opnamen van de woning en geeft vervolgens aan de keukentafel een advies om de te nemen maatregelen. Je kunt ook ingezet worden op ons Energie Adviescentrum in Panningen. Hier kunnen de inwoners van Peel en Maas tijdens inloopspreekuren terecht voor vragen met betrekking tot verduurzamen. 

Vind je het leuk om mensen te helpen en te adviseren naar een duurzamere toekomst neem dan contact met ons op. Wij zorgen dat je een opleiding krijgt tot energiecoach en wij stellen de middelen ter beschikking om woningopnames te kunnen doen.

Voor meer informatie stuur een mail naar contact@energieadviespeelenmaas.nl of loop eens binnen tijdens de inloopspreekuren op maandag van 15:00-17:00 uur en woensdag van 10:00-12:00 uur. op vrijdag is er een energieadviseur van de Woonwijzerwinkel aanwezig van 13:00-17:00 uur.

Vacature energiecoach

Regio Noord-Limburg: E(NERGIEBESPAAR)-TEAM COACHES GEZOCHT

Ben jij handig en creëer je graag impact? Wil jij medeburgers helpen om te besparen op hun energierekening in je eigen wijk of regio? En wil jij bovendien ook nog een interessant uurtarief per huisbezoek (bij)verdienen?

Het Energie Adviescentrum zoekt in samenwerking met de gemeente Peel en Maas en de Woonwijzerwinker Limburg, per direct binnen de regio Peel en Maas studenten, werkenden, ZZP-ers of gepensioneerde geïnteresseerden vanaf 20 jaar die letterlijk energie kunnen geven aan medebewoners als E(nergiebespaar)-team coach als (bij)baan. 

Ben jij communicatief, sta je stevig in je schoenen en heb je de ambitie om de wereld een stukje leefbaarder te maken? Maak je graag het verschil door je handen te laten wapperen, energieadvies en echte energiebesparingshulp te geven aan medebewoners in de eigen wijk en gemeente die deze hulp het hardste nodig hebben?  Ben jij deze nieuwe E(nergiebespaar)-team coach of herken jij deze persoon, op zoek naar een gave impactvolle (bij)baan die prima verdient? Neem dan direct contact met ons op. Je krijgt een stevige gratis training in 2 dagdelen door de WoonWijzerWinkel Limburg. Na de training met intake-test krijg je direct te horen of je aan de slag mag als E-team coach in jouw omgeving.

Wat ga je doen?

Vacature E-team coach (bij)baan

Huurders & eigenaren direct helpen met energiebesparing. WoonWijzerWinkel Limburg heeft slimme software ontwikkeld om huizen en gedrag te inventariseren. Lijkt het jou leuk om met een rugzak vol kennis, kunde & energiebesparende middelen op pad te gaan? Wij zijn op zoek naar enthousiaste E-teamers die in opdracht van gemeentes specifieke adressen en wijken bezoeken. Ga jij graag huis-aan-huis langs om met energie bewoners te adviseren & soms zelf iets concreet te installeren zoals een led-lamp of isolatiefolie? Daarna registreer je je werkzaamheden digitaal.

Achtergrond in bouwkunde, aannemerij, techniek, bedrijfskunde, communicatie en/of marketing en geïnteresseerd in verduurzaming en een betere wereld voor iedereen? Na een paar flinke trainingssessies en selectie door het Energie Adviescentrum en de WoonWijzerWinkel Limburg ben je helemaal klaar om impact te maken en de verduurzaming van de gebouwde omgeving te versnellen als belangrijke pijler in ons E-team. Een gedegen energieadviseur staat je altijd bij.

Zit dit in jouw rugzak?

  • Flexibel beschikbaar tot minstens eind 2024
  • Affiniteit met duurzaamheid en klein beetje techniek
  • Gevoel voor het adviseren van consumenten/inwoners
  • (Digitale) handigheid
  • Aantoonbare doener en sociaal vaardig
  • Geldig rijbewijs auto (bezit van auto niet noodzakelijk) of …
  • Een fiets

Energie Adviescentrum

Vanaf december 2022 hebben wij een Energie Adviescentrum in Peel en Maas. Het adviescentrum is mogelijk gemaakt door Peel Energie. Inmiddels hebben wij meerdere partners te weten; Gemeente Peel en Maas, Coöperatie Steingood, Duurzame Energie Grashoek en de Woonwijzerwinkel. 

Ons gezamenlijke doel is om alle inwoners van Peel en Maas bewust te maken van energiebesparing met het uiteindelijke doel om alle woningen binnen de gemeente Aardgasvrij Ready te maken en af te koppelen van het aardgas.

Wil je meer informatie over het besparen van energie of ga je binnen kort verbouwen en wil je meer advies over het verduurzamen van je woning? Loop dan gerust eens binnen tijdens onze openingstijden (ma 15:00-17:00, woe 10:00-12:00 en vrij 13:00-17:00)

Wil je meer informatie over wat we allemaal doen binnen het Energie Adviescentrum neem dan ene kijkje op onze website.

Naar website

website door: Logo In de Gymzaal

Geef je nu op voor het Gebiedsatelier Zonnepark Spiesberg

popup bijeenkomst spiesberg grashoek 20 okt ankerplaats

popup bijeenkomst spiesberg grashoek 20 okt ankerplaats