Als coöperatie zijn we lid van een groter collectief  OM | nieuwe energie om sterker te staan in het realiseren van een van onze gezamenlijke doelstellingen. Dat is heel Nederland zo snel mogelijk om te laten gaan van grijze stroom naar 100% duurzame stroom uit eigen buurt. OM | nieuwe energie is het allergroenste energiecollectief van Nederland zonder winstoogmerk, dus hoe meer energie wij leveren, hoe meer wij terug kunnen geven aan het verlagen van jouw rekening en aan duurzame projecten in jouw buurt. Tientallen lokale energiecoöperaties door het hele land wekken nu al genoeg stroom op voor honderdduizenden huishoudens. Die energie wekken we lokaal op, samen met burgers in hun eigen buurt of regio. Zo kun je met eigen ogen zien waar jouw duurzame energie vandaan komt.

Klantenactie Peel Energie

Peel Energie is initiatiefnemer van het Energie Adviescentrum Peel en Maas en wij zijn blij dat we dit centrum geopend hebben. Om dit met jullie te vieren krijgen alle nieuwe klanten van Peel Energie nu tot €200,- retour* op hun nieuwe energiecontract. Wil je meer informatie of wil je weten of het voor jou aantrekkelijk is om over te stappen naar Peel Energie. De nieuwe tarieven kun je hier terugvinden. Wil je direct klant worden? Meld je dan hier aan.

*12 maanden klant met 2 aansluitingen €200,- retour. Bij 1 aansluiting €100,- retour.

advertenties 1080x565 kopie

Particulier 

Peel Energie is een energiecoöperatie die tevens energieleverancier is van groene stroom en groen gas, of te wel klimaat gecompenseerd gas. Dit laatste is aardgas waarvan CO2 uitstoot wordt gecompenseerd door tegenhangende projecten, zoals het planten van bossen of investeren in milieuvriendelijke en duurzame energieopwekking.  Word klant van Peel Energie dan weet je zeker dat jouw stroom dichtbij huis is opgewekt en 100% duurzaam is. Heb je zonnepanelen en neem je energie af via Peel Energie dan word je teruglevering gesaldeerd met uw verbruik (tot 10.000 kWh). Heb je na saldering nog teruglevering over dan ontvang je daarvoor van een vergoeding van de kale stroomprijs plus btw. (ca. 7 ct).

Wilt u particulier klant worden, klik dan op deze link.

Als u op de link klikt, gaat u naar de website van OM | nieuwe energie.

Zakelijk

Draag zakelijk ook bij aan een energie neutraal Peel en Maas. Maak je bedrijf direct duurzaam met lokaal opgewekte 100% duurzame energie door Windpark Egchelse Heide. Hiermee draag je bij aan het structureel verlagen van de energietarieven en je steunt hiermee de lokale economie. Het is de gemakkelijkste stap in de verduurzaming van je bedrijf.

Wilt u zakelijk klant worden, klik dan op deze link.

Als u op de link klikt, gaat u naar de website van OM | nieuwe energie.

website door: Logo In de Gymzaal

Geef je nu op voor het Gebiedsatelier Zonnepark Spiesberg

popup bijeenkomst spiesberg grashoek 20 okt ankerplaats

popup bijeenkomst spiesberg grashoek 20 okt ankerplaats