Windpark Egchelseheide, Peel Energie Peel en Maas

Door inspireren, informeren en mobiliseren van inwoners van Peel en Maas op het gebied van duurzaamheid, wil Peel Energie samen met deze inwoners zorgen voor een schone leefomgeving, die goed is voor onze kinderen en kleinkinderen.

Peel en Maas is energieneutraal in 2050. Wat lokaal gebruikt wordt is ook lokaal opgewekt, in 2020 wordt zoveel elektrische energie in Peel en Maas opgewekt dat de particulieren in Peel en Maas energieneutraal zijn. Verder is 35% van de totale elektrische energiebesparing gerealiseerd in 2030 en 30% duurzame energieopwekking is gerealiseerd in 2030.

Peel Energie is de lokale en duurzame energieleverancier, die zich sterk maakt in Peel en Maas voor het realiseren en behouden van een energieneutraal Peel en Maas voor 2050. Wij stimuleren een reductie van de CO2 uitstoot, het verminderen van gebruik van fossiele brandstoffen en het gebruik van lokale duurzame energie, technologie├źn, producten en materialen. Verder behartigen wij de belangen bij in- en verkoop van groene duurzame energie.

website door: Logo In de Gymzaal

Geef je nu op voor het Gebiedsatelier Zonnepark Spiesberg

popup bijeenkomst spiesberg grashoek 20 okt ankerplaats

popup bijeenkomst spiesberg grashoek 20 okt ankerplaats