shutterstock 1520615615

Op vrijdag 2 juni neemt het infopunt van WoonWijzerWinkel Limburg zijn intrek in het Energie Adviescentrum Peel en Maas. Hier kunnen inwoners terecht voor onafhankelijk advies over het verduurzamen van de woning, de energierekening en bespaartips. Met de toevoeging van het infopunt worden de mogelijkheden voor de inwoners verder uitgebreid.

Het infopunt van WoonWijzerWinkel Limburg zat sinds september 2022 in het Huis van de Gemeente. Vanaf vrijdag 2 juni is de nieuwe locatie dus het Energie Adviescentrum aan de Markt 115 in Panningen.

Duurzame huiskamer van Peel en Maas

Het Energie Adviescentrum wordt steeds meer dé duurzame huiskamer van Peel en Maas. De energiecoöperaties Peel Energie, Steingood Beringe en Duurzaam Grashoek zijn aangesloten bij dit centrum en nu dus ook WoonWijzerWinkel Limburg, namens de gemeente Peel en Maas. Het is één centrale plek voor informatie, tips en adviezen over duurzaamheid, energie en alles wat daarmee samenhangt. Er zijn enkele voorbeelden van apparaten en middelen te bekijken. De energiecoaches van de coöperaties en de adviseur van WoonWijzerWinkel helpen inwoners op weg met adviezen, het aanvragen en vergelijken van offertes en het aanvragen van subsidie. Er worden ook themabijeenkomsten georganiseerd.

De openingstijden zijn: iedere maandag 15.00-17.00 uur, iedere woensdag 10.00-12.00 uur en iedere vrijdag 13.00-17.00 uur. Op vrijdagmiddag is het infopunt van de WoonWijzerWinkel geopend. Liever een ander moment? Maak dan een afspraak. Kijk voor meer informatie op www.energieadviespeelenmaas.nl, mail naar contact@energieadviespeelenmaas.nl of bel 077-2340707.

website door: Logo In de Gymzaal

Geef je nu op voor het Gebiedsatelier Zonnepark Spiesberg

popup bijeenkomst spiesberg grashoek 20 okt ankerplaats

popup bijeenkomst spiesberg grashoek 20 okt ankerplaats