img 4502

Van 12 t/m 15 september jongsleden, zijn er vier informatieavonden gehouden over het Warmte | Koude-net Panningen (WKP). Deze informatieavonden waren voor inwoners van Panningen, in het bijzonder voor hen woonachtig in cluster 1.1, en andere geïnteresseerden. De eerste twee avonden stonden in het thema van woning- en pandeigenaren en de andere twee avonden in het thema van huurders.

De avonden werden afgetrapt door Huub van Capelleveen, directeur van het WKP, met een algemeen verhaal over de huidige marktsituatie, het WKP, de fasering en het aansluit ready maken van de woningen. Vervolgens kon iedere bezoeker naast diverse informatietafels lopen om zijn/haar vragen te stellen. Hier is  veel gebruik van gemaakt en we hebben veel interessante vragen en enkele zorgen te horen gekregen waar we zeker iets mee kunnen. Ook zijn er al diverse mensen die zich aangemeld hebben als ambassadeur of om een afspraak met een van onze energiecoaches in te plannen.

Wij kijken terug op vier interessante informatieavonden en danken iedereen die geweest is nogmaals voor hun komst. Kijk voor meer informatie op https://warmtekoudenet.nl/

Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op via info@warmtekoudenet.nl of bel naar 077-2340707.

website door: Logo In de Gymzaal

Geef je nu op voor het Gebiedsatelier Zonnepark Spiesberg

popup bijeenkomst spiesberg grashoek 20 okt ankerplaats

popup bijeenkomst spiesberg grashoek 20 okt ankerplaats